fredag, september 10, 2010

Första spadtag vid Poseidons torg



Här är talen från torsdagens första spadtag samlade. 196 nya hyresrätter börjar nu byggas och de beräknas stå färdiga sommaren 2012.

Etiketter: , , , ,

2 Comments:

Anonymous Civilisten said...

Så du tycker det är ok att parkera din bil på handikapplatser, eller?

http://www.alliansfrittsverige.nu/2010/09/september-14-2010-parkera-inte-sa-har.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+AlliansfrittSverige+(Alliansfritt+Sverige)

14 september, 2010 17:25  
Blogger Peter Olevik Dunder said...

Hej civilisten.

Förmodar att ditt inlägg härrör från det faktum att de 196 nya hyresrätterna åstadkommer ersätter en parkeringsplats.

Om det är så att du gör ditt inlägg med anledning av den länk du lagt upp så kan jag bara säga att det Inte är okej att ta upp handikapplatser. Samtidigt mycket ledsamt att Robert Noord (S) agerar som han gör. Fakta påpekades för honom tidigt. Ändå lades det sedan i (Socialdemokraternas tidning) Haninge-Posten blogg och på Alliansfrittsverige.

Jag skrev igår eftermiddag på Robert Noords (S) FB:
"Hej Robert och alla andra. Att vår valombudsman tillfälligt ställde bilen där istället för att stå ivägen framför ingången får nog ses i ljuset av att det bästa inte får bli det godas fiende. Valombudsmannen, som är i närheten av bilen, kom alltså för att hämta upp mig till en kampanjaktivitet. Självfallet är det inte okej att ta upp handikapplatser."

Valombudsman Ida Schauman skrev också på Roberts FB:
"Hej allihopa!
Jag jobbar som valombudsman för Folkpartiet i Haninge och är därmed också boven i detta drama. Det var fel av mig att parkera som jag gjorde men i mitt försvar så gjorde jag det för att ge plats åt en större bil. Under hela tid...en bilen stod där fanns det två andra handikapplatser lediga och på bilden sitter jag själv i bilen. Detta vet även Robert eftersom han hälsade på mig.
Detta kommer inte att hända igen, jag ber väldigt mycket om ursäkt."

15 september, 2010 21:54  

Skicka en kommentar

<< Home