lördag, december 24, 2011

Lucka 14-15

LUCKA 14


Förmiddag interna majoritetsinterna möten. Lunch i Tyresö med socialnämndens ordförande (i Tyresö). Vi delade logement under första delen av värnplikten och nu har vi hamnat som nämndordföranden i grannkommunerna Haninge och Tyresö. Slumpens skördar.


Eftermiddagens på kontoret och kvällen julavslutning men extrainsatt plan- och byggutskott och ordinarie stadsbyggnadsnämnd följt av ett julbord. Nämndens ledamöter och ersättare fick en julgåva som bestod av Förhandskopia av Gestaltningsprogram för Haninge. Det blir skön läsning framför brasan under julledigheten så kommer Gestalningsprogram för Hanigne upp som ärende under våren.


LUCKA 15


Det märks att det lackar mot jul för helt plötsligt ser kalendern riktigt luftig ut. Dagen bjöd på många tillfällen att jobba undan sådant som fått stå tillbaka, dock inte att bloggandet kom upp ur högarna.

Torsdagen den 15 (kl 16-18) innehöll också, som så många andra torsdagar sedan augusti 2010, fika på kulturhuset. I likheten med torsdagen innan blev det med en person ur allmänheten. Andra torsdagar har det kommit förbi folkpartister och ännu andra har jag fått en stund att arbeta ifred.

Vill du ses, maila peter.olevik.dunder@liberal.se eller skicka ett sms till 073-642 77 67, så finner vi en lämplig torsdag.

Torsdagen innehöll inget kommunalt kvällsmöte men som engagerade förtroendevald så bestrider jag fler poster än de strikt kommunala. Denna torsdag ägnades åt bostadsrättsföreningens väl och ve. Veckan innan en glögg för medlemmar i föreningen, denna vecka ett enkelt styrelsemöte för föreningen som innehåller 634 lägenheter, en ICA-butik och en halv (dåligt nyttjad) konferensanläggning.