lördag, december 24, 2011

Lucka 19/20 - sista måndagen innan julledighet


LUCKA 19


Måndagförmiddag majoritetsinternt i vanlig ordning. Eftermiddag till att förbereda onsdagen. Kvällen till Tungelstaberedningen.

Kommunfullmäktige tillsatte i våras beredningen (som jag leder) för att revidera Tungelsta utvecklingsprogram och nu börjar förslaget ta form på allvar. Våren och hösten har ägnats åt faktainsamling, hösten även åt öppna möten med allmänheten och nu till vintern kommer beredningen att lämna ifrån sig ett förslag som ska gå ut på remiss. Det förslaget slipades på under måndagkvällen. Beredningens ledamöter (M, S, V, KD och C) samt vår sekreterare fick också var sin burk honung från Tungelsta i julgåva av mig. Biodlare är miljöpartisten i beredningen och finansiär är undertecknads tjocka plånbok. Gåvan var ett sätt att personligen tacka för årets goda samarbete.

Tungelstabor och andra kommer ha möjlighet att under våren 2012 lämna synpunkter på beredningens förslag till reviderat utvecklingsprogram.


LUCKA 20


Tisdagen (lucka 20) ägnades delvis åt förberedelser inför onsdagens lansering men även åt vardagliga ting som Dalarö dykpark och hur det arbetet framskrider samt en ledig afton spenderad i vänners lag.