måndag, augusti 25, 2014

Limhamn åter att FP:s valaffisch från 1934 ledsamt nog ännu är aktuell.

Riksdagsvalet närmar sig. Debattklimatet hårdnar och spetsas till. För att dra på stora historiska växlar tänk Ådalen 1931. Den tragiska händelsen utreddes grundligt och opartiskt.

Det är tätt inpå allmänna val nu. Jag hoppas att de våldsamma demonstranterna får litet eller inget inflytande i riksdagen. Svenskarnas Parti (SvP) får knappt några röster - bara uppmärksamhet - så SvP är i sammanhanget ointressanta att lägga tid på. Därtill så verkar SvP knappt förekomma i rapporteringen utan det är Skånepolisen och de våldsamma av motdemonstranterna som valsas i media. Vem har gjort fel osv. Det kommer utredas och det kommer förhoppningsvis att leda till rättegångar som klarlägger och ev dömer. De allra flesta av oss var inte på plats utan får förlita oss till rapporteringen till dess utredningar är gjorda.


Folkpartiets valaffisch från 1934 (se bild) är ledsamt nog ännu år 2014 aktuell. Bort med varje tendens till diktatursträvanden. Hakkors, hammare och skära är alla symboler för förtryckarideologier. De våldsamma motdemonstranter som gång på gång dyker upp runt om i landet väljer att sätta sig över statens våldsmonopol. Det ursäktar aldrig övervåld från en polismakt men det förklarar våld. Rösta med Folkpartiet för ett Sverige där vi alla kan leva i fred och frihet.

Etiketter: , ,