torsdag, september 21, 2006

Prio från Lst

Under gårdagskvällens KPG (kommunpolitiska gruppmöte) diskuterades valet på riks- och lokalplanet samt några ärenden inför nästa KS (kommunstyrelsemöte). Ryktet sa att Länsstyrelsen, som är de som ansvarar för den slutliga röstsammanräkningen, prioriterar Haninge kommun framför andra kommuner p.g.a. det resultat som kom under valnatten. Ju snarare det slutliga resultatet kommer ju snarare kan förhandlingar mellan partierna komma igång.

Folkpartiet här i Haninge kommer hålla ett medlemsmöte där alla vi medlemmar ska diskutera alternativen för samarbete mellan Folkpartiet Liberalerna och andra partier i kommunfullmäktige under mandatperioden.

Haninges väljare har ställt oss i Folkpartiet Liberalerna och övriga demokratiska partier inför en stor utmaning. Slutligen en länk till Johan Norbergs hemsida och hans förslag till hur att hantera sd. Till del håller jag med Norberg men på punkten att möta sd i debatt så faller det på att de inte visat sig här i Haninge; de fick två mandat utan att ha visat sig!